First Scanning

Hai mommies ☺️ hari ni pergi klinik untuk confirmation. Kalau ikut kira, hari ni masuk 6W5D. Sampai klinik, Dr tanya dan saya pun beritahulah nak confirmkan pregnancy. Dr tanya tarikh last period dan saya pun beritahu. Dr kira pun cakap kalau normal, dah masuk 6 minggu ni. Dah boleh nampak baby. Sebab dah buat upt dekat rumah, Dr putuskan untuk scan terus. Mula2 tu Dr carik baby tapi tak jumpa 😫 masa tu dah panik dah. Dan tiba2, Dr cakap, “haa ada ni, kecik je lagi baby ni. Tapi dah ada ni. Dan alhamdulillah dalam rahim”. Lega masa tu🥹 Dr cakap nanti lagi 2 minggu datang untuk tengok semula. Tapi Dr tak cakap pulak tadi usia kandungan ni berapa. Dan saya pun tak teringat nak tanya sebab baby ada dah walaupun cumil ja 🤭 apa pendapat mommies semua ? #advicepls #firsttimemom #firstbaby #firstmom

1 Trả lời

Ada dpt gambar scan tak? Selalu ada catatan di situ

2y trước

puan @hidayah awak kena pusing bg nmpk gmbr scan. bukan tulisan doctor ni 😅