Nak beli apa untuk first baby ?

Hai mommies boleh x share nak beli apa untuk first baby .. and brg mommies untuk dlm pantang ? #seriusnanya #firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

biasa yg pntg dulu. baju baby, bedung, barut, mandian, lapik utk tukar pampers, tilam, besin mandi, pampers newborn 2pack+s 2pack, tuala, sarung kaki tgn utk ibu pulak set berpantang lengkap, stokin, bengkung utk bedung baby saya suggest beli kat shopee yg size 120x120. sehelai dlm rm6-7, puas hati besar, kain sedap. masa anak 1st saya beli yg brand fiffy, anakku tp xbest. bila basuh kain kecut dan kecik, xmuat nak bedung baby. yg branded tu size 80x80 je.

hai awk, sye hritu tgok dekat tiktok barang ibu dan baby untuk masuk Labourroom tu..harga berbaloi banyak sgt keperluan, x payah pening dh nak beli ape..