Baby gatal-gatal

Hai mommies. Boleh tak tolong suggest mandian, losyen, minyak untuk atasi masalah gatal. Baby saya 7bulan, kulit dia naik ruam jadi kasar and kering. Saya da try guna lotion snowhitee tapi baik sekejap je. Nanti akan berulang balik sebab baby jenis kuat berpeluh, tidur malam pon berpeluh. Dia tidur pon tak lena asyik nak menggaru je #bantusharing #firstmom #ingintahu

2 Các câu trả lời

Anak saya dulu kerap ruam and badan mmg rasa kasar and kering. Saya ikut doctor kata kena selalu pakaikan lotion. Pagi, tgh hari, ptg, malam, before tidur saya pakaikan lotion. Alhamdulillah takde dah masalah ruam and kulit kering ni. Mmg kena keep on lembapkan kulit baby.

3mo trước

Saya pakaikan ezerra dengan mussvital lotion. Harga quite pricey tapi sesuai dengan anak saya kulit kering

sis u ada try brand bzu bzu..ank sya jnis kuat berpeluh klau pluh je msti naik ruam stu bdan...sya try apply krim bzu bzu n bedak bzu bzu..3 hri nmpk da kesannya.. dh kurang..

3mo trước

Tak try lagi, nanti saya try😊