Pack apa dlm beg hospital baby ?

Hai mommies boleh share x mommies bwk apa dlm bag baby ? Cth baju berapa psg , barut perut , pampers .. dll nak check kot2 ada yg tertinggal .. thankyou yg sudi komen mommy yg baik hati semua .. semoga dipermudahkan urusan kita semua #firstmom #seriusnanya #firstbaby #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

1 Trả lời

Baby Set baju seluar mitten booties - 4 Pampers - beli pek kecil 22pcs utk NB Wet tissue - 1 Kain bedung - 1