brg baby dn brg berpantang

hai mommies blh share skit tak brg bby apa yg harus dibeli sblum masuk wad nnti . sy dah 31week4days tp barang bby belum ready lgi sbb tak tau 😅🤭 dan brand apa yang sesuai utk bby newborn 😊#bantusharing #firstbaby #seriusnanya #mommybuntu #1stpregnnt #1stimemom #babyfirst #jangandibully

1 Trả lời

haii, saya dah prepare barang baby, jenama semua campurr je fiffy ke anakku campur je saya hehe, awak bole search google, dorang ada suggest barang n jenama yang bagus dan harga berpatutan