Makanan ketika alahan

Hai mommies, anyone boleh suggest tak makanan apa yg boleh dimakan waktu alahan ni. Rasa semua reject. Nasi, roti, biskut, makanan pedas, bergoreng, sup. Xtahu nk makan apa dh. Rasa fobia dengan makanan 😭#pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

Makan buah. Saya segala jenis buah saya try. Durian pun saya try 🤣 ada lah seminggu makan durian je Sebab tu je boleh terima. Dari takmakan kan. Seminggu Lepastu taknak dah durian Nak buah lain pulak. Begitulah sampai alahan habis

awak try mkn buah . kluw Tak bleyh mkn ape yg awak ckp kn to ..