Mommies ada tips untuk wanita mengandung yang bekerja ?

Hai mommies. Alhamdulillah, keputusan upt saya positif semula selepas setahun lebih keguguran. Boleh mommies yang bekerja share tips untuk kandungan membesar dengan sihat, kuat & sempurna ? Fyi, saya bekerja & stay di KL & fully utilize public transport & banyak turun naik tangga. Kalau ada tips, mohon share yea. Doakan saya jugak. #2ndpregnancy #1stbaby

2 Các câu trả lời

Untuk awal awal ni , bila nak berjalan tu jangan terlampau lasak . Awak sendiri akan tahu limit badan . So ikut lah , kalau berjalan tu ada rasa sakit , berhenti lah , kalau rasa lelah , berehat lah . Jangan paksa diri . Sentiasa set dalam fikiran yang awak kuat , badan kuat , baby kuat . Jangan banyak buat kerja yang bagi pressure pada perut

5y trước

Terima kasih untuk tips ni 🥰