Baby 11bulan sembelit

Hai mommies, ada yg tahu tak susu formula apa untuk bayi sembelit selain dupro, dutchbaby n lactogen yg harga b40😢 baby saya 11bulan. Any suggestion?

2 Các câu trả lời

Kena tengok pemakanan baby jugak. Anak makan apa? Dah berapa lama anak sembelit tu awak?

11mo trước

I see. Kalau dua kali dalam sebulan, saya tak rasa susu yang buat anak sembelit sebab susu anak minum hari hari kan. Jadinya kena semak pemakanan anak awak. Dapat complete meal tak? Maksudnya dalam 1 pinggan perlu ada carbo+protein+fibre. Buah anak makan tak? Satu lagi water intake pun perlu mencukupi.

similac