Share cara telan maltofer please

Hai mommies ada yg kat sini makan maltofer x ? Saya hb low .. selalu makan zincofer klinik bagi , nurse suruh makan 2biji sehari .. maltofer ni kena telan sebiji je eh ? Rasa macam coklat , kemam ke telan lagi elok ? #seriusnanya #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #firstmom #bantusharing

2 Các câu trả lời

sy telan terus, aritu ada jumpa pakar pemakanan dia kata better gigit atau pon telan terus..jgn hisap katanya, sy kena mkn 3 biji sehari sbb haritu hb low, tapi sy maleh so sy makan 2 biji je pagi dan malam..

2y trước

10.8 tu pon mula2 bukak buku, lpas tu naik turun tapi tak pernah capai 12..dok tang 11-11.5 je 😅tak tahu nak buat apa dah, tapi dok kata asal 11 okay lah tu

klo hb low sangat mkn dua biji ..klo cya gigit ja klo hisap terasa sangat rasa dy yg blng coklat xjga😂😂mungkin cya ja kot xsuka rasa dy tpi syukur xpening n xmuntah...