anak 1y 2m tak berani jalan lagi

hai mommies, ada tak yg dkt sini anak dia dah setahun 2bulan tapi tak berani lagi berjalan sendiri . saya risau laa dgn anak saya 🥹 tapi klu saya pegang dia or dia ada support dia bole je berjalan mcm biasa tp klu nak biar dia berjalan sendiri tu dia masih tak boleh lg dia takut 🥹 mcm jgk dgn bercakap anak saya tak de keluar kn suara lagi utlk bckp contoh mcm "tata" ke "mama" ke . tapi anak saya faham apa yg saya suruh n cakap . apa yg perlu saya buat mommies ? #bantusharing #firstmom #ingintahu

3 Các câu trả lời

ada push walker? boleh train ank guna tu. then bawa grounding pijak pasir, rumput.