Pengalaman Bersalin Pada Hari Merdeka

🇲🇾 Hai mommies! Ada tak yang pernah bersalin pada 31 Ogos, Hari Merdeka? Kalau ada, jom la share pengalaman korang dengan mommies lain kat sini! Mesti meriah dapat sambut Hari Kemerdekaan dengan kelahiran baby baru! 💕 Share la cerita, mesti ramai nak tahu!

Pengalaman Bersalin Pada Hari Merdeka
14 Các câu trả lời

merdeka takde. hari arafah ada. then stay sehari di hospital sebab GDM, jadi sambut aidiladha di hospital. dapat pulak katil sebelah tingkap, merasa lah layan bunga api + takbir raya dari tingkap hospital. baby pun dapat duit raya dari acik nurse 🤭

Xmampu nk tunggu.. Edd 25/8. Kalau buat rileks mgkin bersalin 31.tapi mmg nk bersalin awal sbb xlarat nk Bawa perut.. Gigih bersenam nk bg buka jalan. Akhirnya bersalin 20.08.24.

tak dapat 31 0gos.. 26/8 keluarnya.. tapi malam sebelum bersalin, pergi makan sedap2.. hihi.. tak lama je lagi birthday anak sy.. doakan semoga jadi anak yg soleh ye..

saya tahun 2019 anak malam merdeka due 31/8 lahir 30/8 jam9.45 mlm ramai kata syg kenapa xtahan mna boleh tahan.. masuk wad misi serbuk nk tgek bunga api pkul 12mlm

tahun lepas, xsempat merdeka dia kua 😭😭😭 nurse kata tahan Puan, kalau baby keluar merdeka dpt hamper 🤣 27/8 ..

3t trước

entah laa mummy, kitonyo warded jalan bukak 25hb lagii, nk kena tggu 31 😭😭 tah bernyawa lagi ke tak rasanya 🤣🤣

due anak first sptutnya 31/8/22..kluar awl 26/8...31/8 tu discharge dri hospital..😊

merdeka xde..ms ramadan..30 ramadan bersalinkan ank .esoknya smbut raya🤭✌🏻

3 anak semua lahir Ramadan dan yang keempat ni bulan Sya'aban jadi cuti ramadan

Sya xdk pengalaman tpi due 1/9 harap ii kluar baby 31/Ogos hehehe

hampir merdeka je.. 28/8 x smpai hari merdeka