BOOSTER VACCINE

Hai mommies. Ada tak sesiapa kt sini dah ambil booster dose ketika hamil? Nak tanya advice, patut ke saya ambil booster dose vaksin? Kandungan saya dah masuk 19 minggu. Tengok review orang lain semua mengerikan. #pleasehelp sebab ini first pregnancy saya

41 Các câu trả lời

saya pun tak yakin bila dgr nurse tak bagi lagi pergi ambik booster...nak tunggu baby ni punya lama..4 tahun baru lekat..kalau jadi apa2,nak saman kkm pun takde duit.😂

Alhamdulillah saya amik booster minggu ke-11, lenguh tangan dan tempat injection bengkak. Yg lain semua ok. Ambil panadol selepas kena cucuk insyaallah boleh cegah demam

sy dah 2x pospon.. risau..sbb sy ada pcos.. nk lekat susah..ni baby first.. klu apa2 jadi menyesal x sudah.. lepas pantang nanti baru nak amik..

2y trước

19w baru

Sy ambil booster 14/2 aritu, nak masuk 19 minggu. 2 dos sinovac dan request booster pfizer. Syukur takda apa, just lenguh tempat cucuk ja dalam 2 hari..

saya baru ambil kandungan 22wks, alhamdullilah xda side effect teruk cuma lenguh tangan 1hari je. esuknya dah ok. in shaa allah tawakal pada allah..

Sy amek booster masa 2nd trimester. Elok je takde apa. Demam xde, apa pun xde. Lenguh kat tempat cucuk je sehari. Sy pfizer pfizer pfizer…

sy 16 minggu amik😍 alhmdulilah cuma lnguh tngnn jee.. lain bdn lain effect.. inshaallah xde ppe demi kbaikn ibu dn bby kite ikut jerr..

Sy Tunda dulu 🙏sebb takut ada effect apa2.. Tunggu lepas hbs pantang, skrg pregnant 36 weeks.. Semoga sm2 urusan kta dipermudahkan

alhamdulilah,sy mik mse 15week xde pe2 just lguh2 nk dmm tu biasa...tp depends pd sis,kita doa yg baik2 je n pkir positive😊

Sy bru ambil sabtu lepas.kandungan dh 18 minggu. Insyallah tkde ape2. Sbb baby selamat klu yg amek booster slpas 14 minggu