Please help mommies

Hai mommies. Ada tak mommies yg sma masalah dgn ank sy? 😔 ank umur 1 tahun 3 bulan. tp berat cuma 7 kg jer. Ank mkn ok. Bukan picky eater. Fully bf. Tapi berat tak naik2 pun. Tkt jatuh pulak kat garis merah😭Ada suggestion atau menu2 yang boleh dikongsi utk tmbh berat badan. Tq tau mommies. #seriusnanya #pleasehelp

2 Các câu trả lời

dah bg chesse..dlm mknn letak minyak zaiton..daging..buah avocado..ank awk kira mkn jgk jd blh letak tu sume..ank sy mmg memilih n mkn siket so sy campur susu fm pedeasure..1 tahun 3 bln 10.5kg

nnt bg mknn yg ade cheese