Postur tidur

Hai mommies. Ada tak kat sini macam saya tak boleh tidur baring sebab tak selesa baby gerak2. Saya hari2 tidur sandar dan itu lebih selesa.

5 Các câu trả lời

awak berapa weeks dah? hihi biasa tu sis, enjoy je. saya dah hujung hujung ni lagi la bila baby tendang tu macam dia marahkan kita 😆 now baby dalam perut yang jadi alarm tiap kali dia tendang tu mesti terbangun 😆 kalau saya, even dia tengah aktif dalam perut, saya tidur je

10mo trước

Saya dah 32w. Mmg rasa baby tendang tu dia marah 😂 sekarang saya selalu bangun malam sebab nak kencing. Baby pun ikut bangun nanti dia tendang2

sama nk msok 35w ni makin xselesa nak tido . tido memang mengiring je tak kiri , kanan . tu je . smpai rasa sakit urat bontot sblah 😂 nk tido tlentang takut 😅 tido pun lapik penuh bantal . bertabah lah mommy²

aah saya 32. takbole tidor terlentang rasa sesak nafas dan berat. boleh kiri dan kanan je, tu pon baby tendang2. tp alhamdulillah tak ganggu tidor. kadang2 tidor bersandar sebab kenyang makan takut pedih ulu hati.

🙋🏻‍♀️Been there before

sama sy pn...