susu dupro

hai mommies, ada sape ii tahu tk knp susu dupro jd mcm ni ? susah larut walaupun guna air pns 70% . tepung dia pun mcm kasar sikit berbanding susu tepung lain

susu dupro
4 Các câu trả lời

air panas 30% air sejuk 70% bru ngam puan.kalau air panas bnyk susu akan berketul jadi mcm tu..contoh air panas 1 oz.air sejuk 3oz. ank sy pun guna susu dupro

kalau air sikit mmg bketul.. tp klau air da byk dia akn larut wlwpun air suam xbrpa suam

3mo trước

air sikit ? maksudnya mcm mana sis ? sbb dkt kotakk ada tulis 60ml air pun 2sudu susu . tu sy buat 90ml air, 3sudu susu ikt panduan kt kotakk

sblm2 ni mcm ni jgk ke.Dah Cuba guna air suam biasa x