Due 21/12 bila nak bersalin ni ????

Hai mommies ?? Ad yg same due ? Bila kita nak bersalin ni ?? Ya Allah x larat sgt dh . Baby korang dh engage ke ? Sy ada gdm odc jadi x le overdue . Harap sgt baby keluar sebelum due . #firstmom

16 Các câu trả lời

Saya due 18/12 , pinggang dah sakit, perut asyik mengeras, kat bawah tu sakit takle bawak bincang dah tapi takde turun tanda lagi

10mo trước

InshaAllah mom , anytime soon dh tu . Sy pon kepala dh bawah sgt dh, tp still jgk x turun tnda . InshaAllah Allah permudahkan urusan kita & brsalin normal tnpa sakit lama . Amin 2 🤲🏻