Peneman di wad bersalin

Hai momies sy first time prgnant so sy tkthu sgt. Sy nak tnye boleh ke ibu kita teman kita di wad bersalin tu nanti ? Mksud sy wad bersalin yg kita tdo kt katil tu bkn labour room. Hurm sy da lah sejenis penakut 😮‍💨 hospital kerajaan

2 Các câu trả lời

xboleh. ibu or suami hanya boleh dtg melawat. x perlu takut pon kiri kanan nanti sentiasa ada org. and nurse pon sentiasa ada. and kite pon bukan lah tdo sgt sbnr nya sbb baby ade dgn kite. kena nasib baby x tdo mlm. kalau bernasib baik nnti nurse amek bby pg nursery. tu pon kalau bby menangis je non stop.

Tak blh peneman ...ward bersalin meriah..kiri kanan ada org...nurse pun selalu round dan ramai...