Hospital kerajaan yg suami boleh teman bermalam lps bersalin

Salam semua, mommies tahu tak hospital government kt KL/Selangor yg mana ada wad khas dimana suami boleh teman kita bermalam lps kita bersalin. First born sy di HUSM kelantan di wad Korporat 2TD. Suami boleh teman bermalam dgn sy. Kalau kt area sini mommies tahu tak kt mana?

8 Các câu trả lời

HTA boleh teman masa masuk labour room je. Dkt wad xleh teman. Kalau FPP dkt putrajaya yg bilik executive tu boleh teman tp tu pun kalau ada kekosongan je waktu bersalin. Hospital lain xtau.

cari hospital yg ada FPP O&G sis. yg tu suami boleh teman kalau tak silap saya. yg saya tahu hospital selayang & putrajaya. HTA & sungai buloh tak sure.

4mo trước

Hospital sg buloh pun ada FPP 😄

Sis nk tanya. Wad Korporat tu kena book awal2 ke atau depends pada kekosongan lepas bersalin? HRPZ ada jgk tak wad korporat tu?

4mo trước

Sy book lps bersalin sis. Nak book awal nurse ckp nanti dulu, sy pn pelik jgk. Tp alhamdulillah ada bilik kosong lps sy bersalin. HRPZ sy tak pasti sbb xpernah ke sana dan xde kenalan kt hosp tu. Sis try la HUSM, harga sgt berbaloi bilik pn nice

hopsital ampang boleh rasanya, sebab diaorang ada ward fpp tak silap saya nanti boleh cuba call 🥰

wsalam, mcm tak ada..teman waktu melawat saja. klu semi gov myb ada.

4mo trước

Anonymous bersalin FPP Putrajaya hujung 2022. FPP mula2 bilik twin sharing, lepas tu bilik private sorang. Twin sharing ke private sorang, guard akan halau pukul 7pm. Bagus la kalau betul suami boleh teman bermalam skrg.

Beranak swasta je sis…

HUKM pun tak boleh sis

Setahu saya takde.