Keluar lendir darah + lendir coklat gelap di usia kandungan 32 minggu

Hai momies, sy baru 32 week kandungan tp dah ada tanda keluar lendir drah dan warna kecoklatan mcm ni. Ada rasa contraction tp x menentu. Dah 2 hari. Blum g cek lgi dkt hospital. Tanda nak bersalin ke ni?

Keluar lendir darah + lendir coklat gelap di usia kandungan 32 minggu
3 Các câu trả lời

Awak. Benda2 macam ni start kereta terus ke hospital tak kira laa tgh2 malam buta pun

3t trước

Baik sis. Sya pantau gerak baby lengkap jga 10 gerakan. Cuma tula rsau gak lendir tu dah 2 hari kluar je