SAMPLE SUSU

Hai momies 🥰 Siapa tahu link or kt memana bole dptkan sample susu formula dr 0-12bulan. Anak sy dh 7bulan lbh. Sbb g giant tesco, takde pun sample tu. Sume pack besar je 2. Ada yg inform yg bayi 6bulan ke atas, boleh minum susu full cream. Betul ke?? 😬 Mohon info ya. Thankyou

1 Trả lời

Hello! 1. Awak pergi to website all formula milk brands, awak click Free samples. Biasanya diorang kasi. Saya suka pergi clinic paeds. Diorang biasa kasi free jugak, mintak dengan diorang je. Tapi kena buat 1 consultation dulu lah. 2. Full cream milk after baby setahun ya

3y trước

sy rasa klau semua hospital swasta dorg boleh bg