Tambah air susu badan

Hai momies semua bole tak share cara memperbanyakkan air susu dan pekat? #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

Klu sy dari anak sulung smpai anak ketiga ni, MiL (chinese) & mak saya bagi sy makan & minum byk sup ayam betik muda, susu horlicks/milo susu, dan byk minum air kosong jg Anak sulung MiL jaga sy sampai hari ke 30, anak 2nd mak dan MiL jaga 2 minggu 2 minggu. Anak ketiga ni mak saya yg jaga sy. Menu berpantang saya tiga2 sy bersalin sama..dan susu sy mmg byk, anak dh 6 bulan pun still pandai bengkak susu klu lewat susukan anak dan terpaksa pki breastpads sbb basah susu menitis Hrp membantu puan 🥰

pgalaman sy ank 1st minum air horlick, roti jagung ngn air kotak longan dn minum bnyk air msak.. alhamdulillah ank dh nk msok 2thun still bf lg.. lg stu ibu² yg myusu nie xblh stress²