Sakit Mengiring

Hai momies. Saya baru bersalin 2bulan lebih. Saya nak tanya normal ke lepas bersalin akan sakit kat bahagian celah kaki tu bila kita baring mengiring? N saya pon selalu sakit belakang bawah sikit dari pinggang. Normal ke semua tu?

3 Các câu trả lời

Tak rasa nya . Boleh pergi check . Saya lepas bersalin tak de sakit apa apa , sakit yang ada sekian lama sebelum mengandung pun alhamdulillah hilang lepas bersalin

Depending juga.. sakit tu sakit yg mcm mana? Maybe lepas urutan sikit2 insyallah elok ..

Sy pon bru bersalin 2 bln lbh. Kdg2 sakit belakang n pinggang. Sakit kaki la. Mcm2 rasa.