tangan jd gemok

hai momies sape kat sini pernah alamai tgn jd mcm bengkak sembab,lagi2 bila bangun tido nak gengam pon sakit dan xkuat bila gengam biasa sembab kaki tp ni tgn yg sembab dulu dua ank perempuan sembab kaki,yg skrg ni tgn pulak nak dpt bby boy ke???#pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

Normal tu. Hormone changes during pregnancy. Nak kepastian boleh beritahu doktor semasa check up. Dan untuk soalan sis yang last tu, tiada kaitan. It's just a myth.

Sama, saya pun bila bangun tidur tangan rasa sembab, bila genggam rasa tak daya. Tapi saya preggy baby girl.