x selesa perut

hai momies nk tanye klau kita dh 12w patu perut x sakit tapi x selesa tu normal ke ??? saya baring x selesa ddk x selesa 🫠

4 Các câu trả lời

kembung kot, sy punn12+ weeks, sy pulak tak boleh baring terlentang kaki lurus, rasa MCM rahim tu tertarik, jd kalau baring terlentang kena angkat kaki 1 or 2 baru rasa selesa.

sy pun sama masa 12 mggu nk tido ke duduk ke semua tak kena..mn dgn asyik muntah je..skrg nih dh 14 mggu alhamdulillah dh tkde alah..tggal dok pening je..sbb hb low..

normal sy 12w pn cmtu.. dr ckp normal baby tgh nk membesar.. so sllu positif tau

Dalaman ni doctor ja boleh check sis