Suami boleh teman tak?

Hai momies ...nak tny,skang..kalau bersalin normal ,suami boleh teman tak? Due sate saye 9hb10.

3 Các câu trả lời

Hi due date kita sama. Saya nak beranak gov tapi nak try dptkan first class sbb nak suami teman. Tapi gov banyak tak lepas suami teman malam sbb mama saya dah takde. Kakak saya pulak jauh. Berharap suami je boleh teman :( kalau swasta boleh la.

Alhamdulillah..semoga Allah s.w.t mempermudahkan urusan kita ye sis..due kita sama..sy minta suami teman..kk kat melaka bagi teman isteri bersalin normal

Tengok kat mana awak beranak. Setengah gov hospital bagi, ada yg tak bagi. Kalau private boleh kalau beranak normal.