10 bulan hentak kepala

hai momies nak tanya la harini baby saya masuk 10 m dari semalam dia asik hentak kepala dia didinding je tapi tak kuat. normal ke ya? ke fasa sbb nak tumbuh gigi. sbb gigi dia sekali nak tumbuh 4 sekali harung. ade kena mengena tak ya. dia pun sambil hentak tu dia macam nangis nangis manja

2 Các câu trả lời

Normal sebab anak rasa tak selesa gusi. Tapi kalau awak risau boleh pantau kekerapan anak hentak kepala, rekod dan checkup nanti tunjuk kat doktor m

Ank awk suka mjerit x?? Ank sy masuk 10bulan ni asyik mjerit je. Bingit telinga dgr.

1mo trước

kuat, anak abg ipar saya sebaya anak saya tapi dia 7 bulan da menjerit macam apa. dia 10 bulan da tak menjerit, anak saya pulak yg menjerit skrg. kat mana mana dia menjerit 😂