Kepala bayi kecil

Hai momies, kandungan sdh 23w, tp perkembangan kaki, badan dan kepala bayi tidak sama. Kepala bayi kecil. Ada yg berpengalaman begini? Sangat risau, takut jadi apa² dengan baby. Ini kehamilan kedua selepas keguguran tahun lepas. Sedikit terasa dengan kata² suami, yang menyalahkan sy, dengan keadaan bayi begitu.

3 Các câu trả lời

sy pernah doc gtau msa khamilan ke 2 dulu..mmg rsa down msa tu..bimbang kan..in shaa Allah sis..doa bnyk2 kt Allah...smua baik2 ja...ank lahir normal in shaa Allah..

Mmg tak sama sis.. Masih awal. Asal kan doktor kata normal okay lah tu. Itu anggaran sahaja.

6mo trước

Inshaallah, fikir yg baik2.. Semoga semua baik2 saja ya..

makan byk protein