Due bulan september

Hai momies, ada yang due bulan 9 tak? Ada yang dah tahu ke jantina baby, boy or girl? Saya belum scan lagi untuk gender. Cuma teringin sangat nak tau, kalau ada momies yang dah tau gender apa utk due bulan 9. Boleh lah share.. TQ

36 Các câu trả lời

sy scan 17week3d alhamdulillah nampak dah gender harap² btl lah 21week nak scan untuk perkembangan . 27week detail scan pulak untuk buat 5D hehe

baru scan 2/3 ary sblum raya ...baby twins rupanya...gender blom tahu..mungkin awal bulan 9 due date

1y trước

time saya check up tuk review gdm..saya tanya doc knpe bangun dlm 2/3 hari waktu pagi saya rasa sakit dlm 30 min ...so doc pon scan la..cukup 4 bulan ary tu baru saya tahu yg pregnant twins...doc pon terkejut dan trus antar ke hospital scan detail lagi...kalau saya x ckp sakit maybe x taw lagi smpai la scan time 5 bulan ..skrng saya 5 bulan ..setahu saya 10 weeks dah boleh nmpk...maybe doc sblum ni x perasan

dh buat detail scan.. nampak baby boy, harap² betul la kluar boy.. dh ckup sepasang Alhamdulillah boleh rehat lama skit🤭🤭 due 18/9

Belum scan lagi.. kita excited nak tau tp husband kata nk surprise.. klau nk scan gender scan laa tp xyah bgtau dia katanya 😅

due sy 13/9. scan haritu bby girl. harapnya tkscam la 🤣 sbb nk beli baju gegel2 ni. kn tiber2 kena prank , kluar2 laki 🤣

Saya scan dekat Sonobee masa 21 weeks sekali dengan buat details scan. Alhamdulillah baby sihat. Nampak jelas baby boy 🥰

Sy buat details scan isnin lepas and time tu pun 22 minggu. time details scan tu boleh tanya Dr tengok gender sekali 😊

sy scan nk check bby ok tk sbb sy tk sihat.. sekali dh nmpk gender.. Alhamdulillah.. harini scan kt kk plk..

Saya due 22/9 .. dah scan gender kat sono bee … rm18 ja .. tp cuma check gender saja … mmg jelas nampak babyboy

1y trước

sama la kita.. tapi sy buat detail scan kt sonobee murah je rm88.. terus dia tunjuk bebird dia sebijik mcm ni🤣🤣 due 17/9..

due 2/9, haritu scan nmpk 3 line, katanya girl, hehe x kisah boy or girl yg pnting sempurna & sihat💓