Pertanyaan

Hai momi2 , sya nak tnya ada dah siapa2 dah ambil vaksin bosster dkt sni .. sya dah bnyk kali kna bagi tarik vaksin .. tpi sya tdk dtg lg .. sbb takut ada efek pada kndungan .. blh share2 tak siapa2 yg dah ambil bosster 😊#ingintahu

3 Các câu trả lời

sis dh berapa minggu? sy hari tu g ppv nak amik vaksin. masa tu 17 weeks. doc suruh balik dlu. dia kata 18 weeks keatas. so masa 19 weeks sy amik booster. alhamdulillah okay tade teruk sgt. just lenguh2 sikit n seram sejuk je mlm nya. mkan panadol mlm tu terus elok esknya. Skrg dh 24 weeks alhamdulillah baby okay n mommy dia pun okay 😁

kalau dah dapat booster pergi .. nanti dekat hospital doc akan tanya ada dapat booster tak 🥲

Dah ambil masa 16w. Alhamdulillah semua ok takde masalah pape