Tidur Malam

Hai Momi semua. Nak tnya siapa kat sini sebelum tidur tu jantung mcm berdebuk berdebak dia punya laju..berdebar nk tido.. nk tido je pun..hehe.. sapa mcm sy? And sapa2 yg tahu tu boleh bg info? Tqsm moga momi semua sihat2 selalu..?

21 Các câu trả lời

Lain pula kalau sy rasa mula2 tu susah benafas.. jadi berabis la betul kan kepala cara tidur mengiring kiri atau kanan, cari2 sampai la dapat, tapi tulah penat la juga cari posisi tidur yg selesa.. kalau tidak sampai habis nafas tarik dalam2 pastu lambat menghela nafas sbb penat tarik nafas..😅 syukur skrg kurang2, sdah terbiasa n cpt bertindak