Jantung mcm laju

Sye nak tnya knpa jantung mcm laju,,sedangkan nk baring pun jantung mcm laju,,kdng² rasa susah nk nafas,,ada x yg tahu,,sye risau sgt² takut apa²#seriusnanya kdng2 sye nk nangis je bila tgok diri sye mcmnie

2 Các câu trả lời

Awak tengah pregnant ke ? kalau jantung berdebar2 & sesak nafas tu biasa anemia (kurang darah) boleh menyebabkan sawan/ tekanan darah tinggi. Better awak pergi klinik terus kalau ada rasa macam tu lagi2 kalau tengah pregnant, takut jadi apa2 😊

2y trước

ya sis sye tgh mengandung,, terima kasih utk penjelasan

nurse sy kate klau jantung ade kena mengena dgn garam.. ade amek lebih garam x? mkn masin2 ke?