sakit gigi

hai mom. sy nk tnya, sy pregnant 19w. kerap betul sakit gigi. apa perlu sy buat yaa? gigi sy okay takda masalah berlubang. cumanya setiap kali lepas mengunyah , mesti akan rs sakit dkt geraham atas dengan bawah.

2 Các câu trả lời

Hye mommy, org kata mengandung ni kena buat pemeriksaan gigi, saya buat time 16weeks. sbb time mengandung gusi kita kdg2 bengkak, berdarah n lain2. nti just bwk buku pink sekali kata saya pregnant n nak check gigi. kt kk boleh, klinik swasta pun boleh