CONFIUS... !

Hai mom.. Sy nak tanya sikit skdar pengetahuan.. Bolehkah ibu yg dlaam berpantang memakai EMAS? conthnya.. Cincin kahwin.. Anting.. Gelang?? Maaf yee. Sy skdar nak tahu je.. Sbb konpius.. Hehe..

2 Các câu trả lời

Boleh je pki..mcm sy start kandungan 7 bln semua dah cabut sb kna admit ward BBY mengeras n kurang gerak..mesi x bgi pakai..

5y trước

Blom bsalin g😂😂😂..now dah 35 weeks.. rasanya tggu BBY besar skit kot baru pki.. sb kesian BBY kna strach dri gelang or cincin..

Boleh je rasanya .. Sbb sy pakai je

5y trước

Yekee.. Sbb ada org tegur haritu.. Jgn pakai cincin emas.. Terus bukak.. 😑 konpius jugk sbb knpa takleh pakai.. Haha