First baby

Hai mom. Sy dah 17w, nak tanya,bila dah makan ubat zincofer, perlu makn folic acid lg ke x? Second, biasanya kalau nak buat detail scan, minggu yg keberapa yea blh buat? Last, mom2 semua beli brg2 baby time berapa bulan?

1 Trả lời

mkn zincofer je dh ckup. x perlu mkn folic acid dh. details scan buat antara 18-24w, depends on klinik. ade yg buat 22-29w. kena search klinik berdekatan area awk. brg bby sye beli lgi 1 or 2 bulan nak bersalin.