preg mom tak de alahan dan rse preg

hai mom semua saya nk tnye saya dh 8w tapi saya x de alahan yg teruk thene mcm simptom preg tu hilang normal ke ? cuma kita cot lapa and sakit perut belah kiri jerk

2 Các câu trả lời

saya tnye sbb saya blm pegi check heartbeat janin and blm buka buku pink😅😅

Normal

1mo trước

Sama-sama. 😊 Selagi takde spotting/bleeding InshaAllah baik2 saja. Lagi pun tak semua orang pregnant ada morning sickness tu. BTW, dah boleh call KK untuk set appointment. Tak perlu tunggu scan.