19 week perut belum nampak sangat

Hai mom semua ... Kita pernah melahirkan scara czerr .. klau melahirkan kali keduaa memang perut nampak kecil ke ? Sebab kandungan saya dah 19 weeks .. taknak la pikir bukan² 😅

4 Các câu trả lời

samalah sy, kandungan masuk 21 weeks perut masih kecil, anak first, yg penting baby sihat didalam rahim ibu 🥰😘

2y trước

alhamdulilahh ou yeke .. smoga di permudahkan sgala urusan sis

Tak pe sis, perut nmpk kecik tapi baby dalam uterus sihat tu lg pnting.. keep on positive 😁

2y trước

tu laa tu kdg pikir baik2 je nie .. tendangan pun d blum di rasa

sama SAYA .. ank first czer .. bila pregnent Kali kedua perut tak nmpk da 17 mnggu

Sy pun czer ank ketiga,skrg pregnant yg k4..perut besar🤣🤣dah 5bulan

2y trước

ouhh yekee .. alhamdulilahhh semogaa dipermudahkan urusan sis ...