PERUT BELUM NAMPAK LAGI..

Hai mom.. Sape kt sini pregnent 4bulan tapi perut BELUM NAMPAK sangat ... normal ke ?

2 Các câu trả lời

ikot badan sayang.. Ada yang badan kecik perut besar,badan besar perut kecik .. Saya badan sedang-ii mengandung dah 8-9 bulan baru nampak perut itu pun kalau orang perasan kalau tak tade pun .Orang tau saya dah dukung baby je 🤭. Janji awak tahu perkembangan baby setiap kali checkup .. Masa mengandung saya kerap makan telur, kembang lah jugak anak 😝.. abang keluar 2.1kg,si adik 2.98kg awal seminggu. kalau ikot due mungkin 3.00kg jugak ..