Morning sickness

Hai mom , nk tnya mcm mna yea mom diluar sana kawal morning sickness . sy new mom to be baru 2 bulan pregnant , pagi2 mesti mual nak muntah . takboleh bau apa2 sngt dah . cik suami nk pegi work pon pakai mnyk wangi kita ni dh kena lari tutup hidung . bau asap kereta smua tkboleh . boleh share pengalaman tak 🫶🏻🤍 #newmom #ingintahu #firstmom

28 Các câu trả lời

nnti trimester kedua beransur hilang sis..tp tgk org jugak..sy pon 1st time prgnat..mase mula2 tu..tgk ikan pon muntah..beli susu anmum tp tgk kotak anmum pon xbole..loya tekak Alhamdulillah masuk 2nd trimester..hlg sndiri..awak byk kan mkn buah2..hirup udara segar.