Morning sickness

Hai mom , nk tnya mcm mna yea mom diluar sana kawal morning sickness . sy new mom to be baru 2 bulan pregnant , pagi2 mesti mual nak muntah . takboleh bau apa2 sngt dah . cik suami nk pegi work pon pakai mnyk wangi kita ni dh kena lari tutup hidung . bau asap kereta smua tkboleh . boleh share pengalaman tak 🫶🏻🤍 #newmom #ingintahu #firstmom

28 Các câu trả lời

Sye 15 Weeks. Itu Normal Sis n susah nk kawal. sye ni jadi Ptg menuju malam. pagi elok je keluar pegi keje. Lepas zohor konfirm melepet kat ofis. pastu otw balik Rasa la mual. Tapi paling tak tahan. always masuk angin + gastrik. ni mmng xtahan.. makan pon angin. xmakan lagi angin😂 bau xyah ckp. perfume sume xleh bau.. asap2 org masak. smpi pengsan. hahah. tapi nilah pengalamn as ibu.. Semoga kita semua kuat.