Morning sickness

Hai mom , nk tnya mcm mna yea mom diluar sana kawal morning sickness . sy new mom to be baru 2 bulan pregnant , pagi2 mesti mual nak muntah . takboleh bau apa2 sngt dah . cik suami nk pegi work pon pakai mnyk wangi kita ni dh kena lari tutup hidung . bau asap kereta smua tkboleh . boleh share pengalaman tak 🫶🏻🤍 #newmom #ingintahu #firstmom

28 Các câu trả lời

dia xleh nk kawal..smpai masa dia akn hilang dgn sndri..sy awal prgy xleh bau bnda wangi..mesti jd busuk..xleh masuk tnds..tnds mna2 pon mesti muntah..shampo minyak angin lotion semua xleh bau..masuk trimester kedua bru hilang..masuk trimester ketiga..muntah tu dtg balik..tp x seteruk first trimester