Morning sickness

Hai mom , nk tnya mcm mna yea mom diluar sana kawal morning sickness . sy new mom to be baru 2 bulan pregnant , pagi2 mesti mual nak muntah . takboleh bau apa2 sngt dah . cik suami nk pegi work pon pakai mnyk wangi kita ni dh kena lari tutup hidung . bau asap kereta smua tkboleh . boleh share pengalaman tak 🫶🏻🤍 #newmom #ingintahu #firstmom

28 Các câu trả lời

Sama lah saya masa 1st trimester dlu. 1st pregnancy mmg badan terkejut sgt. Muntah mmg xleh control. Mkn apa je muntah. Paling teruk minum air masak pun muntah. 3 kali kena warded sb badan dh dehydrated sgt smpai kena depression. Smpai kandungan 4 bulan kena pegi drip air dkt klinik 2 kali seminggu. Tgn lebam2 cucuk sana sini. Mmg ngeri kalau ingat balik. Masatu mmg nekad xnk pregnant dah. 😅😅