Morning sickness

Hai mom , nk tnya mcm mna yea mom diluar sana kawal morning sickness . sy new mom to be baru 2 bulan pregnant , pagi2 mesti mual nak muntah . takboleh bau apa2 sngt dah . cik suami nk pegi work pon pakai mnyk wangi kita ni dh kena lari tutup hidung . bau asap kereta smua tkboleh . boleh share pengalaman tak 🫶🏻🤍 #newmom #ingintahu #firstmom

28 Các câu trả lời

Mmg takleh kawal awak. Masa sy preg anak 1st & ni yg 2nd dr kandungan 4w sampai dah nak bersalin mmg mual. Anak 1st takleh bau husb, bau2 perfume/deodorant, sabun mandi dettol semua. Anak 2nd takleh tgk ayam/ikan dalam freezer. Lg teruk sampai kandungan 6bulan takleh jejak dapur sbb rasa dapur busuk sgt padahal hari2 husb mop 🥲

2mo trước

smpai mcm tu sekali . besar pengorbanan ibuu2 kn 😭