burung merpati putih

Hai mom's.. mak mertua sy suh mkn burung merpati putih bila dh masuk 7 bln.. katanya bagus utk otak baby.. betul ke? Skrg baru 23w3d ... Sy tgk dlm TAP x blh mkn burung merpati.. macam mana ni? Sy buntu, suami pon x berapa setuju jgk 😔 #First_Baby

6 Các câu trả lời

Emm kalau boleh tanya doc dulu sis sebelum turut kata mak mertua. Orang-orang tua ni memang kadang yang aneh-aneh suruhannya, hehe, tapi dari apa yg saya tahu, mommies and babies zaman sekarang fragile tak sama macam zaman-zaman dulu. So kalau boleh refer doc dulu sebelum makan yang aneh-aneh ni. Untuk otak baby makan folic acid, makanan sunah and susu pun dah okey sis. 😊

3y trước

mental health la yg susah sikit nk jaga 😅 tapi sy cuba.. tq sis ❤️

sokie puan... orng tua punya pandangan... bg sy... nak baby cerdik.. mula dr awal kandungan.. mkn mkanan yg membantu perkembangan otak baby.. ransang baby dengan music.. kalau yg muslim .tentulah dengan doa doa.. cuba puan google... banyak nanti puan tahu... best of luck puan...

3y trước

sama sama puan... untuk puan... moga kita amal sesama ya..

Sy x prnh dgr plk burung merpati tu bagus utk otak bby.. Yg sy tau kurma klau kita mkn mse preggy ni bagus klau nk bby cerdik.. Tp tpulang sis klau nk mkn.. Mcm sy mmg x mkn yg plik2.. 😅

Mkn ni lg bagus sis, dpd benda merapu.. Boleh buat lebih bacaan mengenai kebaikannya, terutamanya merangsang otak bayi.

3y trước

sy makan ni jugak

Try iberet

3y trước

iberet utk apa ya? sy skrg amalkn folid acid & vit c shaklee.. pastu iron tablet yg klinik bagi.. susu pulak minum yg similac mom & susu kambing wildan

mitos