Baby 3bulan

Hai mom.. Baby dah 3bln+ ada x mcm baby sya kejap² nak susu bf biar dah muntah susu still masi mghisap smpai kentut² lgi.. Kdg terlelap smbil myusu.. Tido pun kjp² jak..kdg tfikir susu sya xcukup ka?

1 Trả lời

awak yg kena stop kn baby awak. sebab baby awak dh overfeed. kalau awak masih bagi mmg baby akn hisap. baby tak kan tolak. itu yg doctor bgtau sy. baby awak jenis nak mengempeng. boleh bg puting kosong sekejap. bila baby tido boleh tarik. ini mmg doctor yg suggest dkt sy msa sy tnya doctor.

1y trước

sama2 awak🌻