Beranak Di Kpj Hospital

Hai mmyy.. Assalamualaikum Nak tanya siapa ada pengalaman menggunakan guarantee letter di kpj hospital? Bayaran deposit katanya ada rm300. Kalau koperasi polis ada ke caj tambhan kalau ada condition lain dri normal mcm ceaser. Dan deposit tu koperasi polis cover kan tak after dah settle bsalin

1 Trả lời

Tu puan kne berhubung dgn koperasi polis pasal bayaran dan coverage. Mmg mana2 private hospital akan kenakan certain amount deposit tp bergantung pada hospital. Lain hospital lain charge walopon under kpj jugak

5y trước

Ok tq sis. Dah decide bsalin kat hosp kerajaan je. Hee