HTA TRANSFER KE HOSPITAL SWASTA

Hi, ada tak sini pengalaman HTA call untuk transfer hospital swasta ? Sy patut czer di HTA 22/8 tp dpt call 13/8 kena transfer ke KPJ Sentosa. Kalau ada boleh tahu ke bayaran nya ? dan mungkin pengalaman bersalin di KPJ Sentosa okay ke ?

2 Các câu trả lời

kalau hta yg nk transfer, tak perlu bayar apa2.mcm sy dlu lepas ecv pusing baby kat hta, poor progress. sbb byk kes lain urgent, hta inform nak transfer ke kpj sentosa. sy czer di kpj. kos semua free tak byr pape. servis bg sy mmg bagus sbb kpj, lepas czer baby nurse jaga. gift dpt, service selayaknya mcm swasta. luka jahit pun elok je cantik, takde kena cucuk ubat yg cair darah tu.

1mo trước

Alhamdulillah. Lega lepas baca komen ni. Terima kasih atas info nya ye 🩷

Maaf tiada pengalaman. Semoga dipermudahkan urusan awak. Better call KPJ Sentosa terus. Lagi cepat dapat info. BTW boleh tahu kenapa HTA transfer awak ke KPJ?

2mo trước

terima kasih. katanya tarikh 22/8 bilik operation full. Dia ada ckp juga smlm utk ambik GL dkt HTA 20/8.