Alahan Nasi+Bau masak/tumis bwg

Hai mmy yg dh stop alahan tkbole mkan nasi/hidu bwg tumis . mcm mna korang bole tau yg alahan tu dh tkda?? sya ni tah bila last mkan nasi. mmg pening bila dah mkan. sgt2 pening blum sbut soal bau tumis2. skrg dah 16w tpi still tk mkn nasi and tk bole hidu tumis2. #SeriusTanya #bantujawab

13 Các câu trả lời

sy PON MCM mse anak first Smpai 4bulan lebih alahan .. NIE prgnant yg second PON alahan jgk .. harap ii tk lme alahan nye

Alahan tu tak ada bila kita.. Eh, OK je bau nasi dan tumisan. 😀

tau² nanti dah boleh makan