Nak tnya ada tak sama mcm sy🥺

Hai mmy kt sni ada tak sama mcm sy tak sy dh lewat dtg period dh msuk 2minggu 3hari tpi upt negative. Tapi kuat mengidam nk mkn kek coklat cheese je n bnda yng sy tk suka makan sy tba² nak sgt nk mkn plzz doakn sy semoga betul² prgnt 🥺🥺

7 Các câu trả lời

ni pengalaman saya kalau saya awal2 mengidam tu mesti period setiap kali check upt sedih 🥲 pastu masa saya betul2 pregnant tu masa tu mmg tanak check upt, sbb kecewa banyak kali dah huhu tp check juga lah, sbb pikir nak jaga baby dari awal2 so saya check masa lewat 6hari period, terus double line terang sangat tips sikit, walau dh kecewa upt salu negative sis perhati kalau ada lendir egg white keluar, sis bersama lah suami kerap sikit and make sure sis pun puas skali supaya ada pelincir utk mudah sperm berenang... happy2 tau sis ❤️

2y trước

tq sis😊

kalau saya kan puan selalu cek upt sebulan dua baru dapat , anak 2nd saya last period 15/2 tapi masa 1st doc scan tak nampak hanya ada kantung je 2nd scan tak nampak juga dah ada isi kali ke-4 baru nampak terang itu pun usia baby dah masuk 14w dan edd saya kena tukar dari 22/11 ke 16/12 .. doc kata usia baby lewat lebih dari 2/3w ..

Ada, sy dua bln lpas cm awk la... Lwat period 2mngu lbih, time tu ngidam mcm2 tp x pregnant pn, hormon je 😅😅😅, tp klau awk btul2 berharap nk baby, semoga ada rezeki buat awk,amin..

2y trước

Kalau tak silap, kalau sakit perut/pinggang belah kiri tanda nak period. Tak pasti dear. Cuba buat upt test/check di klinik utk lebih kepastian lagi 😊

1mnggu ataupun 2mnggu lagi check smula sis 😊 susah nak ckap apa sbb hormon mengandung dgn dtg haid ni sma 🤭 insyaAllah sis pregnant ye ..sya doakan smga sis btul pregnant..jgn stress2

2y trước

amen smoga ada rzeki prgnt buat saya😊

tnggu ag 2 weeks...bru test ag...ape2 pon kne jge ksehatan dan pemakanan baik2 jgn buat kje berat2....mne tw ad rezeki awk....insyaa allah

biasanya hormon. kdg kita sendiri binggung jg, sy doakan awak cepat lekat

2y trước

aminn🤲🤲

cek nnt ya