TIPS MINUM AIR GULA

hai mmy, Alhamdulillah dpt mnum air gula ni hari tanpa muntah dan sbgainya. sya bmi>30 so kena mnum dua kali. tpi fasting blood ja sdh sangkut 5.7 utk first ni. mngkin utk mmy yg tkut mnum air gula, sya bawa air ais siap2 dri rumah. nurse ckp td klau air sejuk tkda teruk sgt rsa dia. Alhamdulillah.. 3 kali jg utk hbiskan... sbb sjnis yg klau mnum air tkbole skli habiskan. smoga bermanfaat 🤣

3 Các câu trả lời

best la kk tempat sis boleh bagi minum air lepas minum air gula..kk kat tempat saya tak kasi minum walaupun air kosong 🤧🤧🤧

2mo trước

tulah sis..saya pun risau..next week turn saya pulak minum air gula 😖😖

Ais untuk apa

2mo trước

Ohh ingatkan letak ais dlm air gula 🤣

👍