Jantina bayi

Hai, mcm mna mau tau position baby ? Mcm mna mau confirmkn tu boy? Blh tlg jelaskan tak#ingintahu #firstbaby

Jantina bayi
1 Trả lời

mcm skrg sy 27 weeks, mmg trus nmpk pistol baby masa 16 weeks lg dah. dah scan detail n 5d 3 kali pun mmg nmpk pistol dia. maybe boleh try scan kt klinik lain pulak utk confirm kn jantina. tp klau due dah dkt sgt, susah dah nk nmpk sbb baby dah besar so susah doc nk suruh pusing2 tgk bebird dia